Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Drinkflessen met infuser

Bedrukte drinkflessen met infuser zijn een modern en vooral zomers geschenk. Bij Drinkflessenwereld hebben wij een aantal drinkflessen met infuser in het assortiment. Wilt u een kleine fles waar u zelf uw smaak aan toe kunt voegen? Kies dan voor onze Tritan drinkfles met infuser 500 ml. De infuser kan ook als koelelement gebruikt worden door er ijsblokjes in te doen. Ook hebben wij een drinkfles van 750 ml met de infuser aan de onderkant. Door de speciale zeef drijft het fruit/de groente niet los in de fles maar krijgt het water wel een lekkere smaak. Bosbessen, aardbei of citroen, met deze waterflessen tover je water om tot een smaakvolle dorstlesser! Onze bedrukte drinkflessen met infuser zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
9

" Hele goeie communicatie via de mail met uiteindelijk een mooie order werkkleding. Mooie bedrukking en fijne stof! "

Astrid 16 September 2021

Drinkflessen met infuser bedrukken

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor de drinkfles met infuser die u graag wilt kunt u ervoor kiezen deze te laten bedrukken. Onze drinkflessen met infuser zijn tot wel 4 kleuren te bedrukken. U kunt ook kiezen voor een bedrukking rondom de fles, deze is mogelijk in 1 kleur. Wilt u uw logo of website op de drinkfles met infuser? Laat ons uw wensen weten en wij sturen u gratis en vrijblijvend een digitale drukproef.

Bedrukt drinkflessen met infuser

Heeft u een sportschool en wilt u nieuwe klanten verwelkomen met een presentje? Een drinkfles met infuser kan een extra motivatie zijn voor nieuwe klanten om zich aan te melden. Ook als u een sportevenement organiseert zullen bedrukte drinkflessen met infuser zeker niet misstaan. Een luxe drinkfles met infuser kan ook goed worden weggegeven als relatiegeschenk aan uw klanten of werknemers.