Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Heupflessen

Bedrukte heupflessen zijn naar het lichaam gevormd zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn in kleding. Bijvoorbeeld in een borstzak of binnenzak. Bij de meeste heupflessen is de schroefdop verbonden aan de fles met een hendel. Hierdoor kan de dop niet zoek raken. De huidige vorm van de heupfles is al in de 18e eeuw ontstaan. Ze waren in het begin vooral populair bij de hogere sociale klassen, maar werden al gauw ook door arbeiders en soldaten gebruikt. Tegenwoordig is de heupfles een gewild product voor iedereen die ervan houdt om een persoonlijk voorraadje drank op zak te hebben. Bij Drinkflessenwereld kunt u de heupflessen in verschillende kleuren bestellen.

Meer lezen >

Heupflessen bedrukken

Het is mogelijk om het logo van uw bedrijf of een stukje tekst bij Drinkflessenwereld te laten graveren. Het voordeel is dat een gravure slijtvast is en de gehele levensduur van het product goed zichtbaar zal blijven. Daarnaast zorgt het voor een luxe en elegante uitstraling. De Heupfles kunt u ook zonder gravure bestellen. De heupflessen met logo zijn al vanaf 10 stuks verkrijgbaar.

Meer lezen >

Heupflessen met logo

Heupflessen zijn vooral geschikt als relatiegeschenk wanneer u een bedrijf heeft die alcoholische dranken verkoopt of produceert. Daarnaast is de heupfles ook een leuk geschenk wanneer u een bar of delicatessewinkel bezit. De heupfles wordt vooral een leuk geschenk in combinatie met een fles drank. Ook kunt u ervoor kiezen om het te geven als eindejaarsgeschenk of tijdens kerst als onderdeel van een thema pakket.

Meer lezen >