Dit zeggen onze klanten

Join The Pipe drinkflessen

Bedrukte Join The Pipe waterflessen zijn niet zomaar drinkflessen. Bij deze drinkflessen behoort een achterliggende gedachte. Met de aankoop van Join The Pipe waterflessen stimuleert u namelijk het drinken van kraanwater om zo de vervuiling tegen te gaan van de vervuilende PET-fles. Daarnaast probeert deze beweging het water eerlijk te verdelen en mensen elders op de wereld van schoon water te voorzien. Met de aankoop van deze drinkflessen worden dan ook drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden gefinancierd en wordt hetzelfde aantal gekochte waterflessen naar deze landen gestuurd. Bij Drinkflessenwereld bieden wij twee verschillende modellen van deze waterflessen aan: De Bogo en de Nairobi. Het verschil zit in de inhoud van de waterflessen. Zowel de waterfles als de dop zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Meer lezen >

Join The Pipe drinkflessen bedrukken

Door het laten bedrukken van de waterfles met uw bedrijfslogo kunt u aantonen dat u een actieve bijdrage levert aan het milieu en zich inzet voor zuiver drinkwater in derde wereldlanden. De waterflessen kunnen tot in wel 5 kleuren bedrukt worden. Echter kunt u er ook voor kiezen om de waterflessen onbedrukt te bestellen. De Join The Pipe waterflessen zijn al vanaf 50 stuks te verkrijgen.

Meer lezen >

Join The Pipe drinkflessen met logo

De waterfles in combinatie met uw opdruk zal een zeer goede indruk achterlaten bij potentiele klanten of relaties. Het product is dan ook uitermate geschikt als relatiegeschenk of als giveaway. Wilt u als bedrijf bijdragen aan een betere wereld? Kies dan voor de Join The Pipe waterflessen. Het geeft uw imago gegarandeerd een boost. Mensen zullen de waterfles met open armen ontvangen vanwege de achterliggende gedachte!

Meer lezen >