Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 27 van 27 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 27 van 27 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Thermosflessen

Bij Drinkflessenwereld kunt u thermosflessen bedrukken met uw eigen bedrijfslogo! In ons assortiment vindt u een breed assortiment aan thermos en waterflessen in diverse kleuren en maten. Zo bieden we u thermosflessen met schroefdop waarvan de dop ook kan worden gebruikt als klein drinkbekertje. Bent u op zoek naar een exclusief relatiegeschenk? Kies dan voor één van de bedrukte thermosflessen van Contigo! In één van de flessen van Contigo blijft warme drank tot wel 35 uur op temperatuur. Onze thermosflessen zijn al leverbaar vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Thermosflessen bedrukken

Bent u op zoek naar een effectieve en duurzame manier om uw bedrijf te promoten? Bestel dan thermosflessen met logo! Thermosflessen zijn een duurzaam geschenk vanwege het feit dat ze veelvuldig hergebruikt kunnen worden in tegenstelling tot een kartonnen bekertje. Al onze flessen kunnen worden bedrukt of gegraveerd met uw eigen bedrijfslogo. Een gravure zorgt voor een exclusieve look van uw thermosfles waar een bedrukking ervoor zorgt dat uw logo in meerdere kleuren kan worden gedrukt. Bent u benieuwd naar hoe de thermosfles eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Thermosflessen met logo

Een thermosfles is een relatiegeschenk waarmee u lang onder de aandacht zal blijven. Dagelijks wordt er in Nederland veel koffie en thee gedronken. Wanneer uw relaties of werknemers in de ochtend geen tijd hebben om op hun gemak koffie te drinken biedt één van onze thermosflessen zeker de oplossing. Vrijwel al onze thermosflessen passen in de houder van auto’s of in een vak van uw tas zodat u de fles ook gemakkelijk kunt meenemen. Een thermosfles uitdelen op een beurs of evenement is dus een goed idee, doordat de thermosfles een lange levensduur heeft blijft uw bedrijfslogo een lange tijd in beeld wat zorgt voor een goede exposure van uw merk.

Meer lezen >