YOS Bottle

De YOS Bottle is de fles die u gaat helpen om uw supplementen altijd bij te hebben en om ook nog eens voldoende water te drinken. De YOS fles is namelijk een waterfles en een supplementendoosje (uitneembaar) in één. Dit is dus erg handig, want zo heb je altijd uw pillen bij de hand en water om ze in te nemen. YOS staat voor Your Organized Supplements. De fles is dus perfect voor mensen die dagelijks supplementen moeten innemen. De YOS Bottle is een ideale oplossing om het gebruik van plastic wegwerp flesjes tegen te gaan. De YOS Bottle is namelijk gemaakt van recyclebare materialen. Zo is fles volledig duurzaam en kunt u hem jarenlang gebruiken. U kunt de YOS Bottle erg makkelijk schoon maken en de fles is ook geschikt voor de vaatwasser.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

YOS Bottle bedrukken

De YOS Bottle kan bedrukt worden met één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Van de omzet die wordt gerealiseerd met de verkoop van de YOS Bottle gaat 5% naar support Casper. Dit is een campagne die onderzoeken financiert naar behandelmethoden voor alvleesklierkanker. De YOS Bottle is erg compact en dus makkelijk om mee te nemen. Ook is de fles robuust uitgevoerd, zodat de fles bijna onmogelijk stuk gemaakt kan worden. Het pillencompartiment kan makkelijk van de fles worden afgehaald door een schuifsysteem met magneet.

Meer lezen >

YOS Bottle met logo

De YOS Bottle kunt u makkelijk en snel bestellen bij Drinkflessenwereld. U vindt bij ons de YOS Bottle in diverse kleuren. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder! U zult van te voren van ons een gratis digitale drukproef ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >